Skal du have nyt badeværelse?

Vi gør drømmen til virkelighed

Vi realiserer dine badeværelsesdrømme

Er badeværelse skal skal være modsvaret til en travl og hektisk hverdag. Det skal være et rum, der indbyder til velvære og afslapning, og hvor du kan være dig selv. Vi skaber badeværelser efter dine drømme. Hos Dit Drømmebad er alt muligt.

  • Vi varetager projektet fra start til slut
  • Du har kun én kontaktperson
  • Vi skaber dit drømmebadeværelse
  • Du får et resultat i højeste kvalitet
nyt moderne baderum

Vi er dine specialister

Vi hjælper både med renovering af badeværelser og etablering af nyt badeværelse. Prislejet ligger typisk på 100.000 – 200.000 for en totalrenovering.

Vores samarbejdspartnere er yderst dygtige og kvalitetsbevidste. Lad os stå for hele entreprisen og oplev en god byggeproces med et enestående resultat. Du har kun én kontaktperson – vi koordinerer resten.

Går du med drømme om et nyt badeværelse, så kontakt os, så står vi klar med et uforpligtende tilbud.

Vi er godt bedømt

Hvad siger vores kunder?

Kan på det varmeste anbefale Kamil og DitDrømmebad. De er meget erfarne og dygtige håndværkere. Kommer altid til tiden og overholder alle aftaler. Kvalitetsbevidste og meget konkurrencedygtige ift. andre leverandører. Kreative og løsningsorienterede..

Meget hurtig, god kvalitet, god og rimelig pris! Kamil er en meget ærlig og professionel fyr, der ved, hvad man skal gøre, og hvordan man gør det. Jeg anbefaler!

Perfekt arbejde. 5 stjerner herfra.

Kan på det varmeste anbefale Kamil og DitDrømmebad. De er meget erfarne og dygtige håndværkere. Kommer altid til tiden og overholder alle aftaler. Kvalitetsbevidste og meget konkurrencedygtige ift. andre leverandører. Kreative og løsningsorienterede..

Meget hurtig, god kvalitet, god og rimelig pris! Kamil er en meget ærlig og professionel fyr, der ved, hvad man skal gøre, og hvordan man gør det. Jeg anbefaler!

Perfekt arbejde. 5 stjerner herfra.

Badeværelsets funktionalitet

Badeværelset er ikke længere kun et praktisk rum i hjemmet. Det er blevet et sted, hvor vi kan slappe af, pleje os selv og finde ro i en travl hverdag. Det er derfor ikke overraskende, at danskerne i dag lægger stor vægt på design, komfort og wellness i deres badeværelser. Et moderne badeværelse er mere end blot et sted, hvor man kan tage et hurtigt bad. Det er en investering i hjemmet, vores velbefindende og livskvalitet.

Vi investerer gerne i vores badeværelser, da vi ønsker at skabe et rum, hvor æstetisk, praktik og funktionalitet forenes. Vi vil have en behagelig temperatur, godt lys og et lækkert design. Vi vil have plads til opbevaring, og vi vil have en indbydende atmosfære. Moderne badeværelse en vigtig del af vores hjem, hvor vi kan finde ro og afslapning i en hektisk hverdag.

Vi har renoveret en lang række badeværelse i byer såsom:

FørEfter

Overvejelserne bag drømmebadeværelse

Når du skal have nyt badeværelse er der en del overvejelser at tage stilling til. Størrelsen på badeværelset har stor indflydelse på resultatet i forhold til design, opbevaringsmuligheder og lignende. Et mindre badeværelse kræver mere nøje planlægning for at maksimere pladsen og skabe en funktionel løsning, mens et større badeværelse kan give mere plads til at udfolde sig kreativt og skabe et rummeligt og luksuriøst badeværelse.

Designet er afgørende for det endelige resultat. Der findes uendelig mange designs og udtryk, og det er vigtigt at vælge en stil, der passer til din personlige smag – og dit budget. Som erfaren murer kan vi hjælpe med at skabe et badeværelse der stemmer overens med dine ønsker til design, æstetik og funktionalitet, så du bliver glad for resultatet de næste mange år frem.

Arbejdsomfanget og tidsrammen vil variere afhængigt af hvilket VVS-arbejde, el-installationer og flise- / malerarbejde, der skal foretages. Kontakt os til en uforpligtende snak.

Priseksempel på et nyt badeværelse

150.000,-

Når du skal renovere- eller etablere nyt badeværelse, ligger prislejet typisk på 100.000 – 200.000 kr. Der er altid en del faktorer, der påvirker prisen som eksempelvis materialevalget, størrelsen, om du bor i hus eller lejlighed, hvor du bor – og flere andre ting.

Før vi giver et uforpligtende tilbud, gennemgår vi detaljerne og dine ønsker på et møde på din adresse. Det er vigtigt, at du er tryg og fuld tilfreds med vores tilbud, før du skriver under.

Følgende er et priseksempel på et badeværelse til 150.000 kr.

VVS: 50.000,-
Murer: 50.000,-
Maler: 15.000,-
Elektriker: 10.000,-
Tømrer: 10.000
Glarmester: 5.000,-
Affaldshåndtering: 5.000,-
Projektstyring: 5.000,-

Indhent et gratis tilbud